Wie zijn wij?Lieke Peters

"Adviseur Sociale Zekerheid"


Als adviseur Sociale Zekerheid heeft Lieke Peters ruim 40 jaar ervaring in verschillende werkgebieden. Met een 15 jaar ervaring als Gediplomeerd Assurantieadviseur bij een kleiner kantoor, zelfstandig, Meeus Assurantiën en de Rabobank. 25 jaar ervaring in de Sociale huursector, ruim 10 jaar als zelfstandig budgetcoach bij een groot transport bedrijf in Midden Nederland, – Gecertificeerd professioneel Curator, Mentor en Bewindvoerder – Gediplomeerd Stress Manager CCC( Coaching Counseling en Conflictbemiddeling Basic – In opleiding als Psycho Sociaal Counselor – Gecertificeerd Coach en begeleider voor ondernemers en ZZP ’r met schuldenproblematiek -Gecertifieerd executeur nalatenschap -Ervaringsdeskundig in omgang met mensen met allerlei vormen van dementie, autisme, borderline en andere persoonlijkheidsstoornissen.
Buiten deze werkzaamheden actief als vrijwillig hulpverlener in de Gemeente Maastricht.

Kiezpunt

Kiezpunt is al in 2011 ontstaan nadat herhaaldelijk vragen van mensen kwamen waar geen standaard product of oplossing voor bestond. Mensen moesten overal zoeken en werden van kastje naar muur gestuurd.
Bij Kiezpunt heeft u de regie in handen en geeft aan waar uw wensen liggen.
Heel veel jaren werk, maar zeker ook studie- en levenservaring maakt dat wij van vele markten thuis zijn. Wij gaan met u thuis, op kantoor, in uw bedrijf of in de zorginstelling waar u woont om de tafel, wij luisteren naar uw hulpvraag en gaan kijken welk begeleidingstraject wij voor u kunnen maken en wat het prijskaartje daarvoor is. Onze visie, benadering en instelling en werkwijze is voor elke klant hetzelfde. Transparant, eerlijk en betrouwbaar ( VOG) open en direct, geen kleine lettertjes. 1 aanspreekpunt met mensen die u kent en die u kennen, zodat u niet telkens weer het verhaal moet vertellen. Ons doel is uzelf , uw kinderen, ouders of mantelzorgers geheel of naar wens te ontzorgen.
Duidelijke afspraken op papier zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn.